Even voorstellen

Jeannette Bauman

Welkom op mijn site. Ik ben 63 jaar oud en woon in Elshout. Ik ben altijd geпnteresseerd geweest in massages en vind het zelf ook heerlijk om een massage te ondergaan. Twee handen die zo'n uitwerking kunnen hebben op lichaam en geest. Dat wilde ik graag leren en bij andere mensen toepassen. Ik ben mij elf jaar geleden gaan bekwamen in de klassieke en energetische massages en oefen sindsdien het vak van masseur in een eigen praktijk uit. Daarbinnen heb ik ook een specialisatiecursus stoelmassage en werkplek advies gedaan.

Mijn praktijk oefen ik uit in mijn praktijkruimte aan de Theodorus Rijkenstraat 2 A 5154 AK in Elshout. Werkplekmassage's worden uitgevoerd op de werkplek.

Mijn visie en persoonlijke werkwijze

Elke persoon is uniek. Ieder individueel en samen hebben we het beter als we lichamelijk en geestelijk in balans zijn. Daar wil ik aan bijdragen. De basis van mijn behandelingen is observeren, luisteren, zo nodig vragen stellen, masseren en energetisch werken. Mijn doel als masseur is om samen te werken aan bewustwording van het eigen lichaam en aandacht te geven aan het geheel. Ik ben een masseur die vanuit een holistische visie werkt en kijkt naar de mens als een geheel, gevoelens, gedachten, relaties en overtuigingen. Al deze gebieden beпnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar gezien worden. Door de behandeling ontstaat er ook meer bewustzijn van het eigen lichaam. Verschillende massagetechnieken kunnen ook worden gecombineerd. Ik inventariseer wat voor medische beperkingen er zijn en houd daar rekening mee. Mijn manier van werken kenmerkt zich door contact en aandacht. Ik masseer met respect. Aan het einde van de behandeling is er een kort nagesprek met een kop thee of een glas water.