Massages

Reiki

Wat is Reiki?

Reiki is een oosters woord dat universele levensenergie betekent. Door het neerleggen van mijn handen wordt deze energie doorgegeven en het zelfgenezend vermogen geactiveerd.
Deze energie is overal om ons heen, maar door de waan van de dag raken we er steeds verder bij vandaan.

Zeker in het drukke leven van nu is het moeilijk om tijd voor jezelf te vinden.
Een Reiki behandeling werkt op lichamelijk, emotioneel en geestelijk niveau en de ontspanning en het zelfgenezende vermogen helpen daar waar jij het nodig hebt.

Reiki behandeling

We beginnen met een kort gesprek om de wederzijdse verwachtingen te verhelderen, te bespreken met welke reden jij gekomen bent en duidelijkheid te scheppen over de Reiki behandeling. Vervolgens mag je op de behandeltafel gaan liggen; de kleding blijft altijd aan. Tijdens de behandeling zal ik mijn handen (intu´tief) op verschillende plaatsen op het lichaam. De energie stroomt vervolgens naar die plekken in het lichaam die de energie nodig hebben en heeft een helende werking op holistisch niveau.

Tijdens de reikibehandeling hoeft er niet gepraat te worden, mocht je daar wel behoefte aan hebben dan mag het wel.

Hoe je je na de behandeling voelt is per persoon verschillend. De meeste mensen geven aan dat ze zich helemaal ontspannen voelen. Hoeveel behandelingen nodig zijn is afhankelijk van de aard van de klacht en hoe deze herstelt. We overleggen dit samen. Jij bepaalt zelf wanneer het gewenste resultaat bereikt is.

Waar is Reiki goed voor? Reiki is goed voor veel dingen o.a.: