Massages

Stoelmassage

Stoelmassage is een combinatie van verschillende technieken, gericht op hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. Als vorm van ontspanning wordt dit steeds vaker opgenomen in het arboplan van bedrijven. Het is echter een misverstand te denken dat deze technieken alléén geschikt zouden zijn als werkplekmassage. Voor wie niet op een behandeltafel kan liggen, zoals bijvoorbeeld zwangere vrouwen, is dit dé perfecte mogelijkheid om te genieten van een ontspannende massage.
Voor een vrijblijvende demonstratie op de werkplek kan telefonisch een afspraak worden gemaakt. 06-10927106. Per email kan ook ( zie onder contacten )

Stoelspecialisatie

De stoelspecialisatie is een aanvulling op de stoelmassage. Cliënten die veel klachten hebben kunnen een behandeling krijgen die meer op de spieren is gericht; door de huid met olie te kneden krijgt de triggerpoints een betere doorbloeding.

Werkplekadvies

Bij een werkplekadvies wordt gekeken of de werkplek voldoet aan de voorschriften, maar vooral ook of het werk in de goede houding wordt gedaan. Problemen in het houdings- en bewegingsapparaat zijn in Nederland een belangrijke oorzaak van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Ook daarom is het van belang aandacht te geven aan de werkplek.